Trist måndag!


Ingen elitseriehockey idag - 1 dag kvar
Så trist.

Inte konstigt då kalkonturneringen i Finland tog slut så sent som i går kväll. Spelarna måste ju få hinna hem innan de ska vidare till nästa match. Jag måste ju säga att det finns inget positivt med turneringen som var i helgen. 7-0 smällen mot Finland känns fortfarande då alla hockeysidor har det som stor rubrik givetvis. Inte mer än rätt. Tre Kronor och Bengt-Åke ska sågas så det känns ordentligt. Så här får det inte se ut och får inte hända en gång till. Svenskarna spelade inte ens för hedern igår, det är bedrövligt, pinsamt.

Det känns bara som ett tvingat uppehåll för Elitserien på nåt sätt. Sverige underpresterar alldeles fö mycket så det känns meningslöst inför varje turnering. Det är väl egentligen bara en turnering som truppen är riktigt bra, det var den i våras, när det är LG Hockey Games på hemmplan. Det är ju dessutom sista turneringen innan VM. vill alla vara med som tänker sig att försöka ta sig till VM.

Tre Kronor i träningsturnering nej det glömmer vi...

Roligast igår...

....förutom att Djurgårdens Fotbollslag räddade kontraktet! (Hejdå Hammarby ha det så kul i lingonserien! *långfinger åt er*)

....så var det att TROJA vann hemma mot BOFORS. Viktigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0