Full omgång i Elitserien ikväll


Elitserien omgång 18
Djurgården-Luleå
Hovet 19.00

Botten mot toppen
Så kan man nog nästan sammanfatta kvällens drabbning på Hovet. Topplaget Luleå kommer på besök. Djurgården som har haft en ok säsong men inte mer jobbar fortfarande för att få i ordning på sitt spel till det mer stabila. Det är för mycket dalar i spelet och alldeles för dåligt. Målskyttet måste lossna med för den delen. Gäller att DIF får en bra start, ett tidigt mål så man får energi. tar Luleå kommandot blir det tufft. DIF jobbar på att åter bli hemmastarkt så tre poäng idag är ett måste. DIF har en revansch att kräva sen förlusten uppe i Luleå senast. Gäller för DIF att se upp med poängmakarna i Bröderna Abbott och Mats Lavander ikväll.

Inför kvällens drabbning så saknas Mathias Tjärnqvist och Marcus Ragnarsson, Christian Eklund preliminärt. Målvakt i DIF blir klart efter matchvärmingen. Gästerna från norr saknar ett gäng spelare med: Fredrik Styrman, Pierre Johnsson och Robin Lindqvist samtliga har legat sjuka och de missar matchen ikväll. Thomas Raffl är tillbaka i träning, men missar matchen även han.

Övriga matcher:
Skellefteå-Linköping
SAIK har mycket att leva upp till. LHC är riktigt vassa. Knapp bortaseger här

*Brynäs-Timrå           *sänds på CANAL+ ikväll
Luktar kryss. Men jag tror att det blir vinst för Timrå! -Kvällens skräll-

Rögle-Södertälje
Rögle tar tre pinnar ikväll. De bygger upp sitt hemmaspel nu.

Färjestad-Modo
FBK fortsätter som tåget på hemmais. Tror inte Modo har mycket att hämta ikvällens match.

HV71-Frölunda
Trendbrott? Frölunda fick pisk här senast men laget är på riktig uppgång. HV71 är seriens starkaste hemmalag. Blir det Göteborgs Kex som bryter denna trend?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0