Fortsatt tungt för Troja.. - Uppåt för "BabyTigers"!

Hockeyallsvenskan, omgång 15
Borås-Troja 6-3
Troja var uträknade borta mot Borås men kom starkt i tredje. Vann sista perioden med 3-0 men föll ändå tungt med 6-3. Petter Sandström släppte ett par billiga kassar samtidigt som Trojas försvar bjöd lika mycket. Som sagt tidigare innan så blir det tufft för Troja att hålla sig kvar i vinter som det är nu. Enda fördelen är att serien är lång.

Div.2 B Södra
Åseda-Nittorp 2-5
Åseda kommer få tufft att klara sig kvar i tvåan.

Div.2 C Södra
Alvesta-Tyringe 2-
Oavgjort i seriefinalen. ASK hänger på i toppen men har kanske inte fått den utdelning som de velat i de senaste två matcherna. Nu flåsar Värnamos BabyTigers i nacken. De var inte speciellt topptippade men har väl överraskat i varje fall på mig så här långt. Läs nedan..


Osby-Värnamo 1-3 - nämen?!



Värnamo "BabyTigers" största överraskningen helt plötsligt

VGIK verkar ha hittat formen, femte raka utan förlust! De slår underifrån för de var riktigt bottentippade innan serien började. Bara tre förluster på 10 matcher är inte fy skam. Jag trodde inte på VGIK i år men ändå svårt att säga hur det skulle bli. De har ett väldigt ungt lag men det kanske är medicinen. Unga hungriga lirare från egna leden som vill visa att VGIK inte är så dåliga som det vart de senaste säsongerna. VGIK är bara blott två poäng efter tvåan och lokalkonkurrenten Alvesta SK. Tyringe leder tabellen sex pinnar för "Babytigers". Före detta Alvestatränaren Bengan Gustafsson verkar ha hittat konceptet för sitt lag och hur man ska få fram bästa effekt. Just nu ser det ialla fall bra ut. På söndag väntar Limhamn Limeburners på hemmaisen i Aplarinken.

För övrigt så möts snart Alvesta och Värnamo igen. Nämligen om en vecka, onsdagen den 11 november i Virdavallens Ishall. Enkrona-matchen där alla sponsorer betala en krona per åskådare. Om båda lagen behåller formen tills dess kommer det bli ett av de tuffare mötena lagen emellan på ganska länge. ASK har varit numret större ett längre tag nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0