Det händer grejer i Elitserien..

Frölunda tappar en back som flyttar hem till Finland


Toni Söderholm

Toni Söderholm lämnar omedlebart Frölunda för IFK Helsingfors. Toni har och har haft svårt att ta istid i VF den senaste tiden och när en möjlighet att flytta till IFK Helsingfors dök upp tog han den men det var ett beslut som satt hårt inne. 

En spelare ut -  en spelare in i Linköping


Johan Fransson
Johan Fransson lämnar bänken i Linköping för spel på isen i Lugano. - Det blir en nytändning säger han själv och inte konstigt, han spelar med landslaget men nöter bänk i klubblaget, en märklig situation.


Mika Noronen
Finländaren Mika Noronen har skrivit på för resten av säsongen med Linköping enligt källor, och som media spekulerat i en tid nu så har LHC jagat en ny keeper. Daniel Henriksson har inte levt upp till de förväntningar som krävts och därav LHC:s agerande inför kommande slutspel: elaka tungor säger att Linköping leder inte serien tack vare Daniel Henrikssons målvaktsspel - utan snarare trots. Det kan ju inte vara så skoj att höra som spelare..

Detta är kanske den största bomben eller det är den största bomben av alla idag både för hockeysverige och för alla djugårdare:

Ingen Bremberg i Djurgården nästa säsong!

Fredrik Bremberg TVINGAS bort från Djurgården

"Linkans" kontrakt går ut efter denna säsongen och Bremberg har inte hört ett ljud medans DIF har börjat föra samtal med spelare som Niklas Anger, Kristoffer Ottosson & David Printz så har det vart tyst kring "Linkan". Rätt märkligt, han är klubbens kanske viktigaste spelare (och den dyraste?) men om DIF inte förlänger med honom så förstår jag inte deras tanke och så vill jag höra en riktigt bra förklaring istället för undanflykter som att sportchefen Janne Järlefeldt inte ger några kommentarer på om hur det blir med Bremberg eller om han ingår i planerna för nästa säsong för det kan väl knappast vara så att de inte förlänger med honom för fyllegrejen i somras. För då är det rent pinsamt av DIF Hockey i sånt fall.

Mina egna spontana kommentarer på detta är: Skandal..sån j**** skandal!! De pissar honom rätt i ansiktet som tack för allt han har gjort för klubben, framförallt de senaste säsongerna där han själv rent av har räddat kvar Djurgården i Elitserien. Det svider i DIF-hjärtat det här.. undrar vad som ligger bakom eller om de rent av inte har råd med han längre? men en ren skandal om du frågar mig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0