Otroligt skön seger mot SAIK..men Timrå vann sin match


Skellefteå-Djurgården 1-2 (0-0, 0-1, 1-1)
Har precis kommit hem efter en biokväll: 2h 45min lång med flickvännen och hann få reda på att Skellefteå-DIF stod 0-0 sen stängde jag av mobilen...och så fort jag kom ut så var det på med mobilen men inga sms-resultat..tills jag kom hem, direkt in på nätet och på hockeyligan.se - klickar vidare till Web-tv -> elitserie-tv och får se Skellefteå-Djurgården, mållös första period,i andra gör Fimpen ett dyngmål men dom räknas dom också 0-1 efter två perioder. Hemmlaget
 Gustaf Wesslau storspelade
kommer ingenvart och Gustaf Wesslau spelar bra i målet. Skulle ett enda mål räcka till seger..NEJ..med 2,36 kvar av matchen så bjuder Wesslau på en retur rakt ut som SAIK:s Mathias Månsson stänker in 1-1...jahapp, sudden då kanske.
Segerskytten "Otto"
Men icke sa Nicke. bara 39 sekunder senare spelar Fredrik Bremberg via Niklas Anger fram Kristofer Ottosson som gör 1-2 med 1.39 kvar av matchen!! DIF håller undan och vinner i Skellefteå..Det ni! Det blir 1-2 och DJURGÅRDEN tar tre oerhört viktiga poäng i Kraft Arena denna kväll. Så himla positiva besked från DIF tycker jag att det kanske verkar på rätt håll nu d v s uppåt. Det sura är ju att Timrå knep tre poäng i Luleå? fattar ingenting..Luleå måste ju vikit ner sig eller nåt, Timrå har ki världens flyt när Pyöräla gör 3-4 med 38 sekunder kvar - vad är oddsen på det? .....men det är ju klart att lagen ovanför måste vinna för att inte DIF ska kliva upp i tabellen. Det är ett märkligt resultat i alla fall...SSK föll ännu en gång och är nu 8 poäng efter DIF men som sagt det återstår 14 omgångar kvar..

Övriga resultat ikväll
Rögle-Frölunda 5-0 - ett ord: RÖGLEKROSS!
Linköping-HV71 3-3 efter sudden. Jämt i SM-Finalreprisen
Luleå-Timrå 3-4: Timrå har ju otrolig äcklig flyt nu..
Färjestad-Södertälje 6-3: enkel och väntad hemmaseger!
Modo-Brynäs 2-1: Brynäs på väg att bli indraget i streckstrid?...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0