Gårdagskvällens hockey

Modo-Rögle  5 - 2
Tips: 3-1. Dags för Modo att ta 3p igen
Precis som jag trodde, Modo är på väg mot rätt form och tog en helt rättvis seger hemma mot ängelholmarna. Första femman briljerade i hemmalaget och det krävs om laget ska gå till slutspel

Brynäs-Luleå  1 - 0
Tips: 2-5. Luleå vann senast i Gävle.
Nja. Brynäs tog ledningen och höll den matchen ut, Anders Lindbäck imponerade i hemmamålet när Markström stod båsvakt. Luleå blekt och kom inte upp så  som man ville, skadorna påverkar laget mer än man kanske tror.

Färjestad-Skellefteå  5 - 1
Tips: 3-2
. FBK är starka hemma även om SAIK är bra.
Som jag befarade. FBK körde över SAIK men först i sista i perioden där Mikael Renberg gjorde sitt första mål för säsongen, ett riktigt klappklappmål men det hjälpte föga. Dick Axelsson fick göra sitt första i fel dress-FBK-dressen, Jesper Mattsson en av matchvinnarna med två mål.

HV71-Timrå  1 - 1
Tips: 4-1:
HV71 är i sin forna guldform och erövrar toppen igen
Ack så fel jag hade, HV tog ledningen, Timrå kvitterade sen stod det och vägde, Timrå hade en puck inne med 1,5 minut kvar men det dömdes korrekt? bort för spark. Hade det dömts mål så hade det tagit hus i helvete i bibelbyn. Då HV71 nog begärt omspel för denna matchen också haha, lipsillar.. det påverkar dem inte ändå att de föll nere i Ängelholm och de kommer ju inte missa slutspelet för detta, nej en liten fjäder blev en höna av det här. Löjligt!
Till alla HV-fjantar: "Ni klarar er utan den där poängen mot Rögle ändå utan att behöva oroa er!"

Kommentarer
Postat av: jocke

Jo då , klart vi klarar oss ni kanske vill ha några? Faktum är att både i Ängelholm och emot Timrå så kan du klart se att det är en sparkrörelse och det är ju ingen fotboll vi spelar ju! Skulle vara mycket nöjesfullt att läsa din text efter att Dif drabbas av något i den stilen. ha de // Jocke

2009-01-09 @ 16:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0