Åseda körde över RSK - sämsta matchen för säsongen

VS
Rydaholms SK - Åseda IF 1-9 (1-1, 0-6, 0-2)

Pinsam insats mot serieledarna!
Det blev ännu en förlust mot serieledande Åseda för RSK:arna. Efter en lika period så ryckte Åseda i den andra perioden. 1-1 blev 1-7??!! hastigt och lustigt, tror inte Gabbe i målet visste vad klockan var ens, men skämt åsido, ingen rolig afton, avsaknaden av Niklas Hård är alldeles för tydlig tyvärr. Åsedas jätteryck avgör hela matchen och de kan sedan spela på resultatet och RSK är virrirga värre och orkar inte komma igen efter raset i andra perioden. Matchen slutar 1-11. Bara att glömma för RSK:arna som ska upp till Vadstena på söndag och är man inte på tårna när pucken släpps så kommer Wettern äta upp dom bokstavligt talat. Trodde verkligen inte att det skulle bli Åseda-show men som sagt, målvaktsfrågan är kanske lite för känslig men med Nicke i målet hade det aldrig blivit siffrorna som blev ikväll! Åseda tar sin största seger i Rydaholm på många år. Inget man skryter med direkt..

Men som sagt till RSK:arna - TEXAS HOCKEY: BRYT IHOP OCH KOM IGEN!!! så ska vi ge pajasarna i Wettern en rejäl kamp om poängen på söndag.