Div.3: Wettern vann med uddamålet

VS

HC Wettern - Rydaholms SK 3-2 (2-0, 1-1, 0-1)

Det blev hemmaseger för Wettern med uddamålet mot RSK, de hade kontrollen över matchen. Tog en 2-0 ledning i första perioden. Ökade till 3-1 i andra och höll undan i sista där RSK fick en reducering men kom inte närmre än så. Sett ur RSK-håll i går om matchen så var det ungefär som "Frädde" skriver i Wettern-bloggen. RSK hade en tam första period där man inte kommer igång ordentligt samt att Nicke i målet hade en tuff start i comebacken efter skadan. Pratade med lillebrorsan en snabbis med men han var väl inte helt nöjd med att han var en av de felande i att Wettern fick det psykologiska 2-0 målet blott en sekund innan periodpausen. RSK kom upp lite bättre i den andra och skapade en hel del chanser men fick bara till ett mål. I tredje kontrollerade hemmalaget matchen men RSK försökte krypa närmre och får till 3-2, lite turligt med sargstudsen, med tre och en halv minut kvar. Surt att vi inte får till det i powerplayet vi har det sista säger brorsan avslutande.

RSK:s lag i går