Suddenförlust i Timrå


(Bild från hockeyligan.se)

Förlust i förlängning borta mot Timrå med 2-3. Trots att man tog en tidig ledning med 0-2 i första perioden så kunde man inte ta kontrollen över matchen. Efter halva matchen var dock hemmalaget ikapp. Timrå vann skotten 41-30 det vittnar väl om att TIK var ett strå vassare. DIF var bra stundtals men får inte till avsluten i vanlig ordning. Får vara nöjd att det blev en poäng!

Så här gick det i övrigt i eftermiddag!
Färjestad-Rögle 2-3
RÖGLE - vad var det jag sa? gör de första målet så vinner dom och: DOM GJORDE DET! Rögle är helt klart seriens överraskning så här långt. Slutspel för skåningarna är inte helt obefogat efter 15 omgångar. 40 omgångar kvar..

Linköping-Frölunda 2-3
Frölunda gjorde nästan det. Vann men gjorde det i förlängning. Gillar inte Frölunda!

Brynäs - Luleå 2-4 
Som sagt ett varningens finger för Luleå. De är på gång nu! Tredje raka förlusten för Brynäs som verkar vara nere i en djup formsvacka.

HV71-Modo 2-5
Modo Hockey kan vinna!
De tar en fin skalp i Jönköping. HV vinner skotten men Modo är äckligt effektiva eller som Timo Lahtinen hade sagt: "Äckligt disciplinerat". HV är långt ifrån sin toppform och verkar mätta och lite omotiverade så här långt. För det kan jag lova att alla HV-fantaster gissade nog på att HV skulle vara med i toppen.

Södertälje-Skellefteå 2-3
Det blev som jag trodde. SAIK vinner trots att SSK slet för en vinst. SSK nja luktar nog kvalserien just nu trots att det är långt kvar men de är nere i en formsvacka som verkar väldigt svår att ta sig ur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0