Lägg ner landslagens kalkonturneringar och satsa på VM!

Det råder krig mellan vissa elitserieklubbar och svenska hockeyförbundet och jag förstår elitserieklubbarna. Det är inte konstigt. Det är tajt spelschema med 55 elitserieomgångar och nu även champions league. Då kommer såna här onödigt meningslösa skitturnerningar som Sverige ändå inte anstränger sig nåt vidare för att vinna. Dessutom blir det 10 dagars elitserieuppehåll så det är lika tråkigt varenda gång.

Satsa på VM istället. Lägg allt krut på det laget som ska slåss om ett VM-guld. Det är då så sjukt mycket mer att sikta efter än att bara tränngsspela över ett veckoslut.

Det var lite funderingar just nu angående artikeln i aftonbladet om Bengt-Åkes trupputtagning..

Kommentarer
Postat av: Stoffee

AMEN!!!

2008-10-27 @ 14:22:11
Postat av: Stockholm

För att spela ihop ett lag till vm måste man träningspela för att få ihop laget texroe. Det är ungefär som att säga att elitserieklubbarna ska skippa träningsmatcherna på försäsongen för att spara sig till den riktiga säsongen i elitserien......tål att tänkas på, hade du haft likadan uppfattning om du va landslagscoach, nej hoppas bengt-åke får rätt...klubbarna är aldrig större än ett landslag oavsett sport

2008-10-27 @ 21:49:43
Postat av: Anonym

Intressant inlägg där Gnutte! men nåt måste göras. Och särskilt nu när elitserien går emot svenska hockeyförbundet. Ska bli intressant att följa.

2008-10-27 @ 22:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0