Niklas Anger sköt hem DIF-segern i sudden!

(Bild från difhockey.se)

DIF tar via 4-5 2 poäng uppe i Coop Arena efter en seger på övertid i en svängig match. Men det kunde likväl blivit noll poäng. Micke Holmqvist kvitterar i spel 6 mot 5 med blott 11 sekunder kvar. I sudden tar DIF kommandot och Niklas Anger avgör med sitt andra mål i ett mönsteranfall. Matchen i övrigt så kändes det som att Luleå var det starkare laget när man vänder från 0-1 till 4-3 i den andra perioden . Då var hemmalaget riktigt på gång. I den tredje perioden så jagade DIF en kvittering och plockade ut Ridderwall med två minuter kvar och lyckades kvittera. Noterbart är att lagens båda anfallsstjärnor Bartecko & Bremberg var tämligen bleka. Två poäng bärgat i Luleå är en bedrift i alla fall för det är svårt att vinna i norr. Nu väntar Timrå i Proppskåpet på lördag!

Övriga matcher: Linköping upp i serieledning efter seger uppe i Banken. Till en viss ModoSupporter så ekar nästan "modo hockey kan inte vinna" lite i huvudet nu :)
HV71 enkel seger över SSK 6-3. Rögle förlorar lite oväntat på hemmaplan. 1-2 mot Skellefteå. Är det roliga slut för skåningarna? Timrå har de vänt sin negativa trend(?) med att besegra Brynäs 3-1. Brynäs två raka torsk nu - på väg ner i form?