Andra raka torsken..formsvacka?


Challe lite arg eller? :)

Färjestad-Djurgården 2-1 (44-27 i skott)
Finns inte så mycket att säga. DIF gör en överlag blek insats trots små stunder av bra spel. FBK tar ledningen på ett skitmål i powerplay som Wesslau släpper. Såg nästan ut som han blev skymd samtidigt som han gör en sidledsförflyttning. FBK hade full koll på första perioden. Och inte blir det bättre när hemmalaget ökar på till 2-0 efter blott en minut, ett psykologiskt tungt mål för DIF där man tappar markeringen återigen. FBK snurrar friskt med DIF många stunder när man bara åker och tittar på och inte går på kropp. Marcus Ragnarsson tänder hoppet direkt i tredje med ett reduceringsmål efter 28 sekunder. DIF försöker kliva upp och sätta press men man slarvar alldeles för mycket. Ingen spets på anfallsspelet idag alls. DIF ser trötta ut på nåt sätt. Matchen avslutas med ett rallarslagsmål när slutsignalen ljuder och värst är som vanligt hatobjekt Emil Kåberg och Martin Sevc. De båda förtjänar duktigt med stryk som de uppträder idag. Nästan så man önskar att de får tjuvsmällar på samma fega sätt som de spelar. Riktig aggression mot de två s.k ishockeyspelarna. Vet inte vad man ska hoppas på i DIF efter de senaste två klara förlusterna. DIF tar emot ett Frölunda som blir bättre och bättre hemma på lördag. Vi får se hur det går på lördag

Övriga matcher idag:
Skellefteå-HV71 5-1
SERIELEDARE! Vem hade trott det när serien startade? helt klart seriens överraskning i hop med Rögle. Hemmalaget gjorde HV71 kort och körde över mästarna med 5-1. Snackisen i matchen: Martin Thörnberg ett personligt hatobjekt sedan några år tillbaka, när han filmade mästerligt och fixade så att en DIF-spelare blev avstängd 8 matcher, var nu i hetluften när han väldigt osportsligt och fegt så det förslår knätacklar Niko Dimitrakos i SAIK
**kolla in: http://www.youtube.com/watch?v=e7z1dyIADfA**
plus att dåren Thörnberg drar på sig dubbelt matchstraff för både den tacklingen och för roughing. Pinsamt för han och för HV71. Nånting är inte som det ska i årets HV71, den saken blir allt tydligare och tydligare.
*SAIK blir svårslaget på hemmais i vinter med andra ord

Timrå-MoDo 0-4
Återigen så ligger Skröder-Sundström-Zuccarello bakom segern. Zuccarello satte en snygg straff till 0-2 och trollade friskt med Timråförsvaret. Minus för hemmalaget var inte bara förlusten utan att tränaren Charles Berglund blev visad från banan efter att ha ballat ur ordentligt. Tror nog aldrig jag sett Challe så arg ens när han spelade i Djurgården förr. Modo har hittat formen! Nämns bör också att Mikael "Zacke" Zaijkowki höll nollan för Modo!

Brynäs-Rögle 1-2
Shit. Rögle är verkligen riktigt bra och Brynäs håller på att rasa ner ordentligt. Se upp för Rögle för de kommer med stor sannolikhet vara med i slutspelet och slåss!

Frölunda-Luleå 3-1
Släkten är värst! Karl "Fabbe" Fabricius ex-luleåiten avgjorde med sitt 3-1-mål i slutet och ordnade hemmaseger i Scandinavium. Tror att det har vänt för Frölunda nu.

Södertälje-Linköping 5-4 e.sudden
SSK knep extrapoängen efter att LHC hämtat upp 4-2 till 4-4 i slutminuterna. Tungt för SSK som var nära en ny trepoängare.

Kommentarer
Postat av: Däckarn

Kan inte riktigt säga att jag är med dig i det du skriver angående Kåberg och Sevc som ville böka efter slutsignalen, den som fick rapp och därav rappade tillbaka var Lee Goren och ingen annan, och efter det så slängde han även handskarna när någon liten och rädd Djurgårdare kom efter honom...

De två du nämner var säkert med och försökte "ta bort" spelare men det hela grundade sig i att Goren blev rappad...

2008-10-31 @ 10:05:45
Postat av: MoDo

Modo hockey ar dom bast:)du maste skriva lite mer om modo nu texas;)

2008-10-31 @ 11:27:25
Postat av: Till Däckarn!

Det är din tolkning. Jag tolkar ju efter vad man såg. Råder alltid delade meningar

2008-10-31 @ 15:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0