Oavgjort, 5-5 i Cloetta Center för RSK

VS
       5-5   ( 0 - 0,  2 - 2, 3 - 3 )

RSK bärgade en poäng borta mot HK Make Believes. Det var en märklig match enligt lillbrorsan. Mållös första period och sen två snabba av hemmalaget men RSK jobbade sig tilbaka och kvitterade innan periodpausen. I tredje startar hemmalaget med två snabba återigen till 4-2, lillbrorsan spelar fram Lillis till 4-3 och senare kommer även 4-4. RSK tar ledningen med 4-5 men hemmalaget kvitterar den ledningen. I slutet dansar pucken på mållinjen för båda lagen men matchen slutar 5-5 men kunde blivit seger till nåt av lagen. Magnus Göransson missade bl.a ett friläge i matchen, och försvaret i RSK var inte rejäla i egen zon nån gång utan bara duttade, spelet framåt funkade hyfsat, ibland dominerar man men i nästa sekund så försvinner man helt. En ojämn insats som gav en poäng. Kan man bli jämnare så kan det nog ljusna framåt vintern. Tränare Tomas Jonasson var ändå nöjd med matchen som det blev.