Luleå och Frölunda imponerar!

VF:s gamla klubbmärke

HV71-Frölunda 2-3 efter sudden

Frölunda är på väg mot toppen för att slänga ner Linköping därifrån, det efter att knipit övertidspoängen borta mot HV71Ändå ledde VF länge med 0-2 innan HV med hjälp av domaren fick till kvitering i spel i numerärt överläge under de sista fyra minuterna. Riku Hahl sköt 2-3 i förlängningen i...power play! Nu möts Linköping och Frölunda i Scandinavium i en ren seriefinal på söndag. Då kan det bli tronskifte.

Modo-Luleå 3-7

Vad hände Modo? Man vände 1-3 till 3-3 men sen tappade man allt? Luleå är Elitseriens starkaste lag ihop med Frölunda. Från sist till åttondeplats men så utträknade som de var. Luleå kommer klättra i tabellen, man har en jämn trupp med spets i Bartecko, ska bli intressant och se vad de kan åstadkomma framåt. Ingen kris däruppe i norr längre i alla fall (Nu har i o för sig Djurgården fått äran att bära Sveriges sämsta lag)

Färjestad-Linköping 4-1
Färjestad med många ordinarie spelare ersatta av egna juniorer slår ett blekt och tröttkört LHC. Ett bortalag som ser sega och tröga ut som idag inkasserade sin tredje raka förlust. FBK körde på med sina juniorer som ersatte de skadade och gjorde det riktigt bra. Imponerande. Det är en uppmaning till övriga hockeysverige att VÅGA SLÄPPA FRAM JUNIORER istället för att köpa in en artistspelare!

Rögle-Brynäs 4-3
Peter Högardh sköt Rögle till seger och stoppade Brynäs segermarsch på fem raka utan förlust. Rögle är topp-tre medan Brynäs trillade ner till sjätte plats.

Timrå-Skellefteå 4-3
TIK fick en kanonstart men Niko Dimitrakos kvitterade för SAIK, Timrå tog ledningen innan Tim Erixon i SAIK kvitterade. SAIK drog på sig en utvsning med åtta minuter kvar där Timo Pärssinen avgjorde för Timrå 4-3.