Frölunda nästa!



Frölunda kommer till Hovet ikväll, tredje mötet denna säsongen och än så länge har vi kammat noll mot göteborgarna. 4-11 på två matcher mot dem är inte smickrande, bara pinsamt för vi är minst lika bra som dem. DIF har inte kommit upp och hittat en trygghet i sitt spel, inte VF heller för den delen men de har vunnit lite mer än vi och har ett bättre grundspel trots att de ligger 2 p före. För DIF gäller det att gå tillbaka till gruderna igen för att hitta tillbaka. Det måste bara bli tre poäng idag, får vi stryk igen så vet jag inte hur illa det här kan sluta. Blir det för många förluster så sätter det sig psykiskt och mentalt och då blir det ännu värre. Så det gäller att  hitta rätt spel och inte tappa hoppet för det lossnar snart. Det måste göra det ialla fall. Förhoppningsvis ikväll...

Läget i lagen inför nedsläpp ser ut enligt följande. DIF mönstrar Gustaf Wesslau i målet i övrigt är laget ordinarie. Frölunda saknar ju Andreas Karlsson som är långtidsskadad och backen Erik Karlsson är utlånad till Borås. Laget mot DIF bestäms efter matchdagens värmning.


*****
Kristofer Ottosson 
firar 500 matcher för Djurgården och spelar traditionsenligt med tröja nr 500 på ryggen ikväll. Hoppas det blir en kul jubileumskväll för "Otto"
*****


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0