DIF på väg ner i botten..?


Djurgården på fall!

Ja det verkar inte bättre. Tre raka förluster. Ny taktik. Kan ju inte direkt påstå att saker och ting är som de ska i DIF-lägret nu. 3-6 mot Frölunda stinker illa....riktigt illa. Frölunda har börjat sin klättring på väg mot toppen och jag tror att de kommer lyckas rätt bra. DIF däremot. Inget stabilt spel i nån av de sex-sju senaste matcherna. Vet inte vad men ena stunden så skapar man mängder med chanser, vinner skotten men förlorar matcherna. Nu skjuter man lite skott och förlorar matcherna. Det jag inte gillar är målvakterna.. ingen känns BRA som i Daniel Larsson-bra. Riddarn och Wesslau känns mer som halvtaskigt bra just nu..i stil med Björn Bjurling om ni minns.. darrar mer än spelar säkert därbak. Spelar inte laget bra så är det klart målvakterna darrar men tycker inte målvakterna ger signalerna fram till utespelarna om en trygghet heller. Nåt måste göras men vad och hur ska bli intressant för annars är vi med i Kvalseriesnacket rätt fort och det vill varken jag eller övriga Djurgårdsfans vad med om, det är jag säker på!

Övriga matcher igår:
Modo-Rögle 2-3 :Anmärkningsvärt skottstatistiken: RBK skjuter 10 skott och gör tre mål och vinner. Modo sköt 36! och gör två mål..Modo som långa stunder dominerade fullständigt inte får till det.i första perioden sköt gästerna blott 4 skott varav två i mål i en period där Modo hade puckinnehav 80-20. Inte logiskt nånstans men det handlar om att sätta pucken i nät sen kan du skjuta 100 skott men det spelar ändå ingen roll, så pass märkligt kan det vara...I och med segern gick. Modos berömda förstaline försvann var och en ut i omklädningsrummet i den tredje perioden med varsin tiominutare..där vinner man då inga matcher...  

Rögle upp i serieledning! Japp ni läste rätt: SERIELEDNING! och det kära läsare det trodde inte ens ni det kan jag lova men så skoj för hockeysverige!! Modofansen (ett speciellt - inga namn) får ursäkta för det finns inte lika mycket roligt att skriva om er just nu i och med en sån här händelse....eller jo förresten. Dåliga-bleka-urform-DIF kommer till er på måndag och jag lovar att ni kommer vara glada efter 21-tiden på kvällen. Luktar storseger för er..(MEN det ska gudarna veta att måtte jag bara ha så fel!!)

**Skellefteå jagar nu Rögle tätt efter på andra plats. Serien har verkligen startat överraskande i år..

HV71-Färjestad 4-3: Positivt för HV att slå ett formstarkt FBK på uppgång. HV på väg uppåt?

Södertälje-Brynäs 4-1. SKönt för SSK som kämpar för livet i botten men vad in i hela hälsingland har hänt med Brynäs????? SEX! raka förluster? jag fattar ingenting. Har de insett allvaret eller är det Markström/Lindbäck som darrar?

Luleå-Timrå 5-1: Luleå har hittat spelet sen frälsaren Bartecko landade: kul! Luleå dominerade och körde över ett blekt Timrå...Challe Berglund kanske hänger löst däruppe i proppskåpet snart om det inte vänder!?

Ska gå och se TeXas Hockey-Eksjö i eftermiddag. Hoppas verkligen att det blir en rolig match.

Kommentarer
Postat av: Team Vico

sidan är bra men byt färg mörkgrön med svart text är svår läst för oss gammlingar det flyter ihop seru

2008-11-02 @ 16:12:19
Postat av: MoDo

haha... ja det kommer bli en rolig match i morgon.. kan bli ruskigt intressant:) far se vem som jublar efter den.. nagon gang ska det lossna for DIF skulle inte forvona mig om det ar i morgon..

2008-11-02 @ 19:55:00
Postat av: Stoffee

Fan där gick nåt på tok fel i inlägget...skriver istället så här: VF

2008-11-03 @ 00:45:05
Postat av: Macke

nån rapport från Rydaholm matchen?

2008-11-03 @ 13:28:05
URL: http://wettern.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0