Ännu en övergångsbomb: JÄMTIN till Linköping!!??!


Det var då det....

Det blev inte HV71 för Jämtin, det blev Linköpings HC!

Japp ni läste rätt. Jag bloggade om att han med all sannolikhet hamnar i HV71. Får ett sms ikväll av en gammal klasskompis som tidigare flaggat för att HV71 nog tar SM-guld, skriver "tror att LHC tar guldet nu när Jämtin gick till dem" Hade inte uppdaterat mig på nätet i dag så har totalt missat denna övergång. Väldigt överraskande måste jag säga. antar att LHC fläskade på med en bra lön. Gissar även på att Jämtin kanske var sugen på något nytt. Kan tänka mej att det blir ett himla liv nere i Jönköping och att herr Jämtin kommer få ett riktigt varmt mottagande av HV-klacken när de möts om ett tag.

Var ska det sluta. Nu förtiden är det inte klubbkänsla hos spelare som vänder hem till Elitserien. Money talks - så enkelt är det bara. Niskala valde pengarna i Göteborg framför tidigare framgång i FBK och nu Jämtin till ärkerivalen Linköping istället för HV71. Herregud, nästa övergång blir väl Per Ledin till Djurgården eller nåt mer oväntat....lika förvånande och oväntat som Niskala och Jämtin-övergångarna!

Hockeyallsvenskan ikväll - VÄXJÖ LAKERS LEDER SERIEN! - det ni..

- TROJA vann igen
, vände hemma mot Oskarshamn. Mattias Persson två viktiga mål gav hemmalaget segern 5-4.

- Växjö Lakers - NY SERIELEDARE AV ALLSVENSKAN! - vann i sudden
men var illa ute. 0-2 inför sista blev 3-2. Josh Macnevin matchvinnare med två mål.

*** Övergång 3: Peter Ström är tillbaka i Växjö!
 - VLH har värvat tillbaka Peter från Norge där han var mindre bra. Hoppas han lyckas bättre i den gamla rödagulablåtröjan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0