Tredje raka utan förlust trots att Wesslau bjöd Brynäs på poäng

#34 Mikael Ahlén skriker ut glädjen vid 2-3 målet!

Orättvist
är ordet!
Brynäs-DIF slutar 3-3 efter förlängning i en match där Djurgården faktiskt var bättre sett över hela matchen. DIF vinner skotten 33-15 men det där distinkta avsluten finns inte riktigt och flytet är inte med DIF. Försvarsspelet ser bättre och bättre ut men nu är det sista utposten som fortfande har en bra bit kvar. Tyvärr så bjuder Gustaf Wesslau på 3-3 målet när han gång på gång släpper returer rätt ut i banan och en av dessa snappar en Brynässpelare upp på sitt eget skott och kvitterar. DIF som hade manfall idag: Andreas Engqvist, Christian Eklund, Andreas Holmqvist, Ronnie Pettersson innan matchen och sen klev Nichlas Falk av uppvärmingen och som grädde på moset så klev Fredrik "Linkan" Bremberg av efter en sträckning inför den andra perioden. Marcus Ragnarsson spelade 33 minuter bland annat. DIF gör det väldigt bra med så lite folk att tillgå. Tycker att detta var första matchen på länge som det såg hyfsat ut över hela matchen och DIF var verkligen förtjänta av att vinna idag. I förlängningen så var det ett lag på banan men DIF kom inte till ordentligt. Bra med en poäng och DIF är lika med SSK på poäng men det känns så surt när Wesslau tyvärr bjuder Brynäs på poäng. Djurgården går till julvila som seriens sämsta lag tabellmässigt vilket jag verkligen hoppas inte är fallet när omgång 55 har spelats sen fram i vår. Det positiva de tar med sig är att de har tre raka utan förlust

***Ca 600 djurgårdssupportrar fanns på plats i Läkerol Arena och hördes mest, kan tänkas att det tände DIF:arna på isen lite extra. Vad vore DIF utan sina järnkaminer...!

ISKALL
Domare Ulf Rönnmark, jisses vilken nivå karln hade på isen idag. Skräckexemplet var ju 10 minutaren på David Printz för slagsmål, det var inte ens en ren fight...Båda lagen drabbades av hans konstiga bedömning att i ena stunden inte blåsa och sen i nästa blåsa för minsta lilla...märkllgt.

Kan hoppas att DIF kan få tillbaka nån skadad spelare till omstarten på annandag jul då Rögle kommer på besök på  ett kokande Hovet. Järnkaminerna kommer då har storsatsning med en stor klack!