RSK:s tredje raka seger!!

RSK vann igen!
RSK åkte till Virserum för två nya poäng och det blev det helt rättvist sett över hela matchen. Det var ändå hemmalaget som började bäst i början men Nicklas Hård såg till att det var mållöst efter första perioden. I den andra tar RSK ledningen och gör 0-2 ganska omgående. Efter det tappar hemmalaget spelet mer och mer och RSK tar över. Är väldigt effektiva i när man gör tre mål i powerplay i slutet på perioden och avgör  matchen. I den sista spelar båda lagen av tiden i stort sett, hemmalaget tröstmålar i spel i fem mot fyra. RSK tar sin tredje raka seger och Virserum har det fortsatt tungt.

Matchfakta: Virserum Racoons - RYDAHOLMS SK 1-5
(0-0, 0-5, 1-0)
Första perioden: 0-0
Andra perioden: 0-1 (7.45) Andreas Håkansson (Niclas Johansson) 0-2 (8.52) Magnus Göransson (Jimmy Ferm, Daniel Jonasson), 0-3 (15.54) Magnus Göransson (Daniel Jonasson, Martin Pettersson), 0-4 (17.43) Daniel Jonasson (Martin Pettersson), 0-5 (19.51) Daniel Jonasson (Martin Pettersson),
Tredje perioden: 1-5 (16.18) Simon Karlsson

Skott: 33-42 (13-13, 9-17, 11-12)
Utvisningar: VSGF 13x2 minuter RSK 8x2 minuter