Patrik Zackrisson - Du är en pajas!

Djurgården slog Färjestad i lördags men vid sidan av isen stod Andreas Holmqvist, skadad. Fortfarande inte pigg efter tacklingen av Linköpings fuling Ylvén-Laumann för en dryg vecka sedan.


Patrik Zackrisson - geni?
LHC:s Patrik Zackrisson sade i tv efter tacklingen mot Holmqvist: "Vi får en väldigt underlig utvisning. Jag tycker det är en klockren propp, men han ligger kvar och grinar. Det är väldigt konstigt, riktigt dåligt"  han menar alltså att Andreas låg kvar och filmade.. vilken pajas..

Riktigt genomtänkt där av Zackrisson måste jag säga. Andreas är fortfarande skadad och är inte tillbaka förrän efter juluppeghållet den 26 december. 

- -- --- ---- ----- ---- --- -- - 

Djurgården är spelledigt ikväll, Modo också så det blir att följa dramatiken kring strecket i matchen mellan Södertälje-Timrå, Vinner SSK går de förbi DIF och vinner Timrå så drar de ifrån DIF. Så det är lite kluvet vilka som man vill se som vinnare i den matchen måste jag säga. I kvällens andra match möts Luleå-Skellefteå.

*** Frölunda ser verkligen ut som ett topplag nu. Segrarna radar upp sig och de visar ett mer säkrare försvarsspel, Honken är het och målskyttet har börjat lossna ordentligt. 4-2 seger över Brynäs där VF hade 4-0 efter 21minuters spel.
** Linköping slog HV borta 6-5, inte helt oväntat. Andreas Jämtin fick ett kyligt välkomnande av sin gamla hemmapublik. Det buades så fort Jämtin var nära pucken och banderollerna på läktarna sade tydligt vad HV-fansen tycker om Andreas efter klubb-bytet till ärkerivalen Linköping.
* Rögle verkar ha fått grus i maskineriet eller så har verkligheten nåt i fatt dem. Femte raka förlusten och ännu en på hemmaplan. Nu mot Färjestad och RBK trillar sakta neråt i tabellen. FBK däremot reste sig efter förlusten mot DIF i lördags och FBK tillhör topptrion i Elitserien för tillfället

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0