Match i "Chokladkartongen" ikväll för DIF



Bortamatch för DIF ikväll

Linköping borta. Jumbon Djurgården mot serieledarna. Det kan bara sluta på ett sätt eller? Nåja vi ska spela om det först. I DIF-lägret är det spänt och laddat. Spelarna är mer och mer påverkade av situationen vilket jag hoppas stärker gruppen och viljan att vända på denna negativa trend. Kunskapen, viljan och kämpaglöden finns. Det gäller bara att hitta den så kommer flytet också, det är jag övertygad om. Spelet bakåt har varit under all kritik de senaste matcherna så det gäller att täta bakåt till att börja med och ta vara på chanserna framåt så kan vinsterna börja rulla in. Serien är halvspelad så det finns hur mycket tid och poäng som helst att spela in och komma tillbaka. Gäller bara att laget tar livsstrået nu och inte hakar efter för långt för då kan det bli äckligt jobbigt till våren.
I kvällens DIF-lag saknas: Stefan Ridderwall, (sjuk) Marcus Ragnarsson(knä), Christian Eklund (knä) men Dick Axelsson är tillbaka och Gustaf Wesslau vaktar kassen. Hoppas bara Gustaf kan ta vara på chansen nu när han väl får stå. Hemmalaget mönstrar ordinarie lag med "Hento" i kassen.

I kvällens andra match möts Luleå-Frölund ai Coop Arena. Det kan bli en riktig fajt det. Matchen sänds på Canal+ ikväll och tänker sitta ihop med ett frölundafan - "Stoffee" på ena sidan och luleåfan - "Adamski" på andra. Kan bli en rolig kväll det.

Mitt tips:
Linköping-Djurgården  4-1
Luleå-Frölunda  4-2
 

Kommentarer
Postat av: web

skriv vem du är annars åker det bort!

2008-12-02 @ 18:11:25
Postat av: HaGGe

Japp så enkelt är det!

2008-12-02 @ 22:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0