Inför: Westbo Hockey-TeXas Hockey

Westbo Hockey - Rydaholms SK

RSK åker till en av de två bortamatcherna som står på schemat denna veckan, idag går bussen mot västbo-området för match mot Westbo Hockey, det nystartade laget i Gislaved. GSK ligger ju som bekant i division 1 men tydligen så är hockeyintresset stort för dem som inte tar plats så nu har det startats en andra ishockeyförening för hockeytokiga: Westbo Hockey. Vet inte så mycket om dem förutom att det är föredettaGSK:are.
Finns många namn som jag känner igen i laget, några som man spelat mot själv men också namn som man känner igen när det gäller GSK: Bobby Hellberg, Andreas Sjöblom, Jocke Svensson, Martin Helgesson, P-J Åqvist, Jere Koskenkorva, Fredrik Sjöblom är några namn som känns igen direkt. Det luktar rätt mycket rutin över laget så de kommer bli vassa ju mer de får ihop laget. Det har blivit förlust i alla matcher hittils men de var nära att ta poäng hemma mot Lenhovda men föll med 5-6. Tror att RSK som första lag kommer få vääldigt svårt att vinna idag. Bara en känsla men RSK som sagt verkar ha hittat sitt spel så det vore så gott om TeXas gick ut och segrade idag:

RSK:s preliminär uppställning ikväll: 

Målvakter: Niklas Hård (Gabriel Fransson)
Backar: Jimmie Färm-Marcus Bergdahl-Mikael Stridsberg-Christoffer Roman-Johan Lessner-Johan Karlsson 
Forwards: Magnus"G" Göransson-Daniel "Lillis" Jonasson-Philip Wärmegårdh-Jakob Johansson-Andreas Håkansson-Simon Haglund-Henrik Gustafsson-Johan Pettersson-Jakob Gulldén, Mattias Bergdahl och kanske någon till, osäkert 
Saknas ikväll gör: Marcus "Frallan" Fransson (jobb) Martin Pettersson & Fredrik Forsberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0