Hockeytrean: Omstart! Åstorp borta -9 år sedan sist!

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

NÄSTA HEMMAMATCH:

RSK vs IF Lejonet

Torsdag 15 januari kl 19.00

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Säsongen 2014/2015

Division 3 E Fortsättningsserien

Omgång 3

 

 . . . . . VS . . . . .
 
 
Åstorps IK - Rydaholms SK
KvP-hallen 19.00
 
Omstart - Mot tre poäng!
Laget sitter på bussen på väg ner till Ängelholm eller Åstorp rättare sagt. Det är dags för omstart i hockeytreans fortsättningsserie. RSK jagar åter en seger för att komma upp på rätt spår, förlust senast hemma mot Diö i derbyt i en match där RSK satt i utvisningsbåset alldeles för mycket. Det är alltid svårt i en omstart men vi hoppas att laget är redo för match och tar tag i taktpinnen direkt i matchinledningen. Intressant notering är att lagen inte mötts på flera år men senast det begav sig vann Åstorp båda mötena. Dags för revansch!!
 
Läget i laget: Knapphändig information inför dagens drabbning men vet att ingen av mina båda bröder i laget satt med på bussen ner. Återkommer med laguppställning strax innan nedsläpp!
 
Senaste möte: 9 år sedan sist
Senast lagen möttes var säsongen 2005/2006. Åstorp vann hemma 7-6 och i Talavidshallen blev det ännu en skåneseger med 6-3.
 
Det är dags för en seger igen!
Jag tror det är viktigt för laget att få med sig en seger hem idag och få lite vind i seglen. Det har varit en blandad höst med bra spel men också ganska dåliga resultat. Laget kan bättre än vad man visat i slutet. Diö hemma senast hade man kunnat knipa men alldeles för många onödiga utvisningar fällde laget då. Det är av stor vikt att låta bli att ta massa onödiga tvåor och hålla fokus på rätt grejer hela matchen ut.
 
Övrig match ikväll
Lejonet-Diö
 
KOM IGEN NU RSK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0