Hockeytrean: Klassikermöte och derby i Diö ikväll!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

NÄSTA HEMMAMATCH:

RSK vs Åstorp Grizzlys

Torsdag 5 februari kl 19.00

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Säsongen 2014/2015

Division 3 Södra D Fortsättningsserien

Omgång 9 - DERBY!

 

D E R B Y - D E R B Y - D E R B Y

 
. . . . . VS . . . . .
 
Diö Hockey - Rydaholms SK
Diö Ishall 19.00
 
Enkronasmatch - Fredag - Afterwork - Folkfest - Drag på läktaren!
 
Positiva vindar i RSK, nu siktar vi framåt!
Mycket talar för bra drag på läktaren i Diö Ishall ikväll när RSK skrinnar in på isen. Diö har lagt sin enkronasmatch mot RSK och samtidigt passat på att flytta matchen till en fredag - genialiskt! Det borde RSK med gjort om det passat mot just Diö för det lockar alltid mer folk till matchen. Ikväll kanske det inte blir så många rydaholmare på bortstå som det var förr men jag vet att det är del som fyller bilarna och åker på hockey i Diö ikväll. Hade det inte varit så långt för egen del hade jag suttit i bilen nu på väg till Diö för längesen.
 
Packa in er i bilarna och dra ner till Diö och heja på de våra!
 
Bättre spel - fortsätt bygga på det!
Senaste matcherna har RSKs spel gått framåt med ett bättre spel framförallt framåt där man skapar mycket och är jobbiga att möta. Bakåt har det varit alldeles för svajigt, man måste se till och täta och spela enkelt och rakt ur egen zon. Framåt ser det skapligt ut även om man varit lite väl ineffektiva och inte fått in puckarna. Vi får hoppas att det lossnar rejält redan ikväll. Det kommer krävas en rejäl insats om alla tre poängen ska med hem till Rydaholm ikväll.
 
Läget i laget: Ingen av bröderna spelar, den ene har varit sjuk och storebror har inte kunnat medverka på träningarna denna veckan. Tränarparet har plockat ut bästa möjliga lag inför kvällens drabbning.
 
Senaste möte: Diö har övertaget, 6-4 senast och dessutom 0-6 i Rydaholm mötet innan det. RSK bör ha en rejäl revanschlust att vända trenden igen. Diö har övertaget inför nedsläpp men hoppas verkligen att RSK är på tå idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0