Uppdaterad: Hockeytrean: Inför Ronneby borta - Svår match.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

NÄSTA HEMMAMATCH: OBS!

RSK vs Glimma Hockey

Tisdag 20 januari kl 19.00

 

OBS! Dag och tid! OBS! Dag och tid!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Säsongen 2014/2015

Division 3 Södra D Fortsättningsserien

Omgång 7

 

. . . . . VS . . . . .
 
Ronneby IK - Rydaholms SK
Kockumhallen 17.00
 
Svår bortamatch
Sjunde omgången in på fortsättningsserien rullar vidare och RSK beger sig till Ronneby för match på söndageftermiddagen. Det är en svår match på förhand och RSK har ännu ingen seger mot blekingarna. Men RIK har bara två segrar i serien och har gått lite sämre än förra säsongen då de var ett av de bättre lagen i fortsättningsserien. Även om Ronneby inte gått så bra så har ju RSK haft desto tuffare så det är full fart från början till slut. Kämpa hela vägen till slutsignalen. Det måste vända snart men då gäller det stenhårt jobb så kommer de där små marginalerna att flyta med istället för att streta emot hela tiden. Hoppas att lillebror Fille får islossning, skapar en del men får som övriga laget inte heller in pucken i mål.
 
Läget i laget: Fick laget från bussen av lillebror som är med idag igen. RSK startar med fullt manskap, jag gissar på att Jesper börjar i målet. Sen har man tre backpar och fyra kedjor.
 
Senaste möte: Lagen möttes som bekant förra säsongen tre gånger, en i Rydaholm och två nere i blekinge samtliga med förluster ur RSK-perspektiv.
 
IN MED PUCKEN I MÅL!
 
KOM IGEN RYDAHOLM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0