1-3, 2-0, 4-1
Skott: 30-28 (11-11, 10-8, 9-7)
Mål: Martin Andersson Henrik Gustafsson, Gustaf Ottosson och Linus Ericsson.

65 svarta sekunder förstörde kvällen i Kockumhallen
Det såg länge bra ut för rydaholmarna nere i Ronneby på bortais. Tvåmålsledning med sig in till den andra perioden. RSK spelade bra över hela matchen men trots det så tappar man lednignen i den andra perioden och det står 3-3 helt lika inför slutakten. På 65 tunga sekunder direkt i perioden går hemmalaget ifrån till 5-3. RSKarna reducerar med nio minuter kvar men en utvisning med ett följande baklängesmål i boxplay sätter punkt för kvällen.

Det här var femte raka förlusten i fortsättningsserien för RSK trots att man idag gör en spelmässigt bra insats men utan att få med sig några poäng. Det vill sig inte riktigt men de senaste två matcherna har varit ett par steg i rätt riktning. Det får man ta med sig för det är match om två dagar igen.Tjura på bussresan hem sen fokuserar vi om för ny match på tisdag då Glimma gästar hemma i Talavidshallen.