Mål: Ludwig Persson 3, Mattias Hansson, Simon Haglund och Martin Pettersson.
Publik: 128 personer.

Ludwig Persson tremålsskytt!

RSK fick revansch för senast - Ludwig Persson hattrick-hjälte.
Det blev andra raka segern ikväll när RSK tog gruvlig revansch för senast mot Skillingaryd. 7-4 skrevs siffrorna till sedan Ludwig Persson med sitt tredje mål för kvällen satte det avgörande målet i slutsekunderna. RSk gör en bra match från början till slut idag och vinner helt rättvist. RSK satte fart från början och var i ledning målmässigt bjöd på några enkla misstag som SIS tog vara på.

RSKarna fick slita i boxplay under matchen, tolv tvåminutare är alldeles för mycket under en match. RSK spelade ofta duon Simon Haglund och Mattias Hansson som jobbade extra hårt och förtjänar ett plus för sin insats.

RSK hade 4-3 inför sista perioden och lyckades hålla det i tredje, Ludde såg sedan till att skjuta hem tre poäng i afton med sina tre mål i rad.

Många förtjänar ett plus idag i RSK så hela laget ska ha beröm efter dagens seger. Jag frågade lillebrorsan #21 och hans kommentar efter matchen: Jag tycker att vi spelade väldigt bra styrspel och en bra anfallshockey idag. Målen dom gör är individuella misstag förutom sista målet. Men det är härligt att se hur vi krigar i 60 minuter idag!

Det var viktigt att få ett bevis på att man kan spela skapligt och få med sig poängen och dessutom göra några mål framåt. RSK tog ännu ett steg framåt för säsongen.