Direktplatsen rök, nu gäller det att ladda om för Play Off


 
DIF Hockey spelar Play Off till Kvalserien
När det väl skulle avgöras så ville det sig inte för DIF Hockey. Allt var uppdukat för eget avgörande men både Leksand och Örebro pajade DIFs kvaldröm i första etappen. Chansen att ta sig upp på tredjeplatsen och direktplats i Kvalserien försvann i och med de två sura förlusterna. Mot Leksand hade man det klart i början på tredje men två snabba mål och DIF var ett slaget lag. Kanske inte mycket att säga om, DIF försökte men det gick inte bättre.
Två dagar senare chans till revansch mot Örebro borta och bedrövlig första period där ÖIK kunde avgjort matchen men DIF höll sig kvar. Ledde med 2-1 en bit in i andra perioden fram till Örebro kvitterade. Återigen så går man ner sig och hänger med huvudet. Agerandet på isen lyste lång väg, det saknades både inställning och glöd och även den matchen körd.
 
Riktigt surt men DIF kanske inte är bättre.
- Är man inte det når man aldrig Elitserien i år.
 
Inte nog med att man förlorar två nyckelmatcher för avgörandet. Leksand lägger sig hemma mot Västerås, ja eller nåt sånt måste det varit för LIF ska slå Västerås alla dagar i veckan och särskilt på hemmais men så skedde inte i lördags. Gonatt Djurgårn, nytt fokus är Play Off där man beroende på placering får möta Karlskoga och Örebro igen garanterat. Det kommer bli svårt, tufft men ska man till kvalserien så måste man vinna alla viktiga matcher, så enkelt är det.
 
I nuläget känns Elitserien väldigt avlägset..igen.
 
Senaste tiden har man ändå känt en viss liten förhoppning och glöden har tänts hos mig när det gäller DIF men efter de här två matcherna och direktplats-chansen rök så sänker jag nivåerna igen.
 
-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -
 
Jag hoppas verkligen att DIF studsar tillbaka och slutar stressa och vara nervösa så man kan börja vinna igen. För mot Örebro lyste de gamla synderna upp igen, det oroar mig ordentligt.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Tre matcher återstår, ju fler poäng i dem desto bättre.
 
Tingsryd först ut. Där tror jag ingenting för det Det kan gå hur som helst.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0