SM-Kvartsfinal #1: Lagen i norr vann enkelt i första.

****************************
Elitserien 2011/2012
****************************
SM - Slutspelet i ishockey 2012

********************************



Domarna i fokus - Fel, det är spelet som ska avgöra matcherna inte de svartrandiga. Punkt.

Luleå - AIK 6-3


Luleå leder med 1-0 i matcher

Tråkig match i norr där Luleå tack vare två riktiga pissmål med konstiga studsar och annat samt att domare Thomas Andersson allt som oftast har ett ont öga till AIK, kunde Luleå vända matchen i sista perioden. Trist, Luleå förtjänar inte att vinna på detta sättet någonstans. Visserligen såg det ut som att hemmalaget ändå försökte spela hockey idag och inte lägga sig på försvar efter första målet. Stark cred till det men jag tycker ändå att de inte är något Luleå hade första och AIK andra och hade det varit åt andra hållet hade AIK förmodligen vunnit. Fruktansvärt trist hockey Luleå spelar och jag säger det igen. Måtte inte Luleå Hockey vinna guldet i år. Hockeymördare är vad Jonas Rönnqvist och hans mannar är med sitt sega spel. Usch. Riktigt usch.

I övrigt:
Som en hockeyreporter twittrade om precis nyss: "2 säsonger gråtande i media och på domarna ger utdelning." Luleå bröt inte mot en enda regel idag





Skellefteå - Modo 3-2

Skellefteå leder med 1-0 i matcher

SAIK tog kommandot tidigt i matchen mot Modo och gjorde också första målet och såg ut att gå mot en första seger i kvarten. Modo kvitterade och visade prov på att man inte tänker ge sig men sen tog hemmalaget över igen och då hade Modo svårt att komma till. SAIK bevakade sin tvåmålsledning och gästerna verkade inte komma till något riktigt farligt. Då plötsligt reducerade Modo och satte nerv i matchen. Ulf Samuelsson plockade Tellqvist i slutet men hemmalaget håller emot och vinner helt rättvist.

I övrigt:



Omdiskuterat: Modospelaren Nicke Danielssons tackling på Pierre-Edouard Bellemare som fortsatte spela var en helt riktig tvåminuters utvisning, inget mer att tugga om det. Ny match i övermorgon.

Kommentarer
Postat av: Adam

Domarinsatsen idag var inte helt hundra där håller jag med dig. AIK var bättre i första men anser att Luleå var bättre i de andra två perioderna. Jag tycker att hockeymördare är starkt uttryck ser inget fel i Luleås spel, tyckte inte att Luleå spelade tråkigt idag? De är ju inte direkt så att de backar hem och försvarar blå. AIK hade helt enkelt inte så mycket säga till om idag.

2012-03-10 @ 19:20:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0