Sprid vidare! - "Öppet brev" till DIF Hockey



DIF
-supportern Jenny Borg, som skapade DIF Hockey på Facebook med ett enormt gensvar har skrivit ett brev till Djurgården Hockey.

Här är hennes brev och jag kan bara säga att jag står bakom vartenda ord!

- - - - - - - - - - - - - - -

Vakna Djurgården!

Nu får det fan räcka med denna nonchalans!

Att gå ut i dett derby med denna totala brist på respekt för både motståndaren och supportrarna och den totala oförmågan att skapa någonting vettigt överhuvudtaget på isen är oförsvarbart. Derbyt var droppen som fick bägaren av tålamod att rinna över för oss supportrar som lever för det här.

Det finns ett fåtal spelare som visar någon som helst glöd och vilja därute men resten? Skölden som spelare och ledare får bära på bröstet bode vara en ära och en ynnest, istället uppträder dom helt utan stolthet för våra färger

Vi har hört många bortförklaringar denna höst till varför situationen är som den och är ofantligt trött på dem allihop.


Nej vi blir inte bättre än såhär. Inse fakta och gör någonting åt det!! Innan det är försent!!!

Vi har kapacitet för så mycket mer i laget och hade därför sett fram emot en kul säsong i toppen av tabellen men vi kommer istället få kämpa livet ur oss för att ens ta oss till slutspel.

Det är nu det är dags att få in nytt blod i leden. Nån som kan ge spelarna glöden och hjärtat tillbaka. Ska vi låta allt vi kämpat för i flera år glida oss ur händerna för att man inte orkar agera.

Vi supportrar har visat tålamod i år. Vi ger Djurgården vårt stöd, vårt engagemang och ovillkorliga kärlek varje match - det är dags att ge oss hjärta nu!!

Framåt kämpa Djurgården!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0