Nattens smäll i NHL: Detroit föll med 3-10 på hemmais



Detroit Red Wings - St.Louis 3-10

Inför fullsatt Joel Louis Arena, 20 066 åskådare så förnedrades de rödvita av St. Louis. Det var den största förlustern på 17 år för Red Wings



Jag måste ju genast erkänna att både Daniel Larsson och STEFAN LIV hade gjort det bättre än de två målisarna: Joey McDonald och Thomas McCollum som försökte vakta kassen inatt.

Detroits gubbar har nog svårt med motivationen...
Jag tror att Detroits gubbar har svårt med motivationen i många matcher. Visst de tänder till när slutspelet är men det gäller ju att ha en så bra form som möjligt. Det är inte bara att trycka på en knapp och så ska det gå per automatik liksom. Detroit måste satsa yngre och det ganska omgående. Lidas gör ändå sin bästa säsong men formen när den är som sämst är inte lika hög längre och det gäller nog de flesta av de äldre rävarna. Det är ofta sånt som fäller ett lag i längden när man inte har hunger sett över hela säsongen. Även om spelaren vill så blir det så här i bland och det här är ju en rejäl chock för Detroit men en ordentlig väckarklocka hoppas jag. De förtjänar kanske att få en utskällning likt den Washington fick av sin coach när han sa 21 st FUCK på 10 meningar ungefär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0