Matchstraff för Ölvestad men inte avstängning! - Fördel Luleå...



Det är synd att en sån fegis och blåögd sportchef ska få komma att avgöra det här. Luleå kommer säkert vinna på grund av den här skiten

Sparken från Abbott mot Zibanejad när han dessutom börjar slå på Mika var ju bland de klaraste i år.

** SPARK ÄR ALLTID AUTOMATISK AVSTÄNGNING OCH RAPPORT OM NÅGON SER DET OCH DET ANMÄLS. **

- Sparken är är inget att protestera emot men avstäning för den tacklingen på Enterfeldt är tveksam. Jag blåögd? ja möjligt..!

*** Det är lika enkelt som att du är ansvarig för din klubba och om den skadar någon fast det inte var meningen. En spark är ju likaså, man ser klart och tydligt hur han sparkar mot Zibanejad. Det hör inte hemma i hockeyn alls. EN tackling kan gå över gränsen men då ska den beivras. Domaren skulle gett Ölvestad matchstraff då. Men avstängning i efterhand är.. minst sagt vansinnigt i detta läget.

- Luleå vinner på det här, de får bort DIFs meste energispelare. Att inte Cam Abbott är väck idag kommer inte påverka Luleå ett skvatt och det kommer vi få se snart.

* En sak är märklig: Varför anmälde inte Luleå detta från början, DET VAR INTE DIF som anmälde Abbott utan det var Mikael Lundström. DIF påverkade inte honom heller som Luleå vill få det till. Luleå Hockey sprider massa osanna rykten. Det känns ju inte heller okay. Synd att den här matchen ska avgöras av en som inte ser båda sidorna.

Det skulle inte förvåna mig om detta gynnar Luleå helt och hållet.

SKANDAL är det tycker jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0