Kvartsfinal #6: Fullsatt Globen väntar lagen - DIFs ödesmatch

********************

SM-slutspelet 2011

********************

Kvartsfinal #6
Luleå-Djurgården 3-2

********************



Djurgårdens IF - Luleå Hockey
Ericsson Globe 19.00

Matchen sänds 18.45 på

Fullsatt Globen väntar lagen
Luleå har tung matchboll:
DIF lyckades vända hem serien och ta match sex till ett fullsatt Globen. DIF har två raka segrar men det är så små marginaler som skiljer. Luleå har vart smartare, bättre och lyckats göra de vinnande målen i de tre första matcherna. DIF hade svårt att få till något spel samt att marginalerna gått helt emot. DIF har efter segern på Hovet fått lite positivt luft och kunde få Luleå dit man ville i femte matchen och lyckades få hem segern. Därmed väntar ännu en oviss och lika spännande match ikväll. Det är svårt att säga hur det ska gå. DIF har vaknat men Luleå kommer ut som ett taggat revanchsuget lag. JAg vågar inte tippa ikväll heller. Den här kvartsfinalserien har varit ner och nu är den mer uppåt. Det kan gå hur som helst. Frågan är om DIF orkar om man får en skitstart i matchen och Luleå får ett par måls ledning. Luleå spelar tätast i slutspelet, backar hem och ligger på lur. Så tyvärr skulle det inte förvåna mig om det blir ännu en gnetseger för Luleå.

DIF måste spela disciplinerat och inte dra på sig massa onödiga utvisningar. Jimmie Ölvestads medverkan har höjt DIF ett par små men viktiga procent och det ser lite ljusare ut. Mark Owuya har gjort det bra i kassen men det kräver ännu mer för att det ska gå vägen.

Läget i lagen:
Djurgården: Spelar inte ikväll: Stefan Lassen och Nils Ekman.
Luleå: Samma lag som senast. Enda frågetecknen för Konstantin Komarek och Elias Fälth.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------



Globen sålde ut på 4 timmar igår

FULLSATT= KNÖKAFULLT.

Det kommer vara ett underbart drag och Järnkaminerna och hela Globen kommer ge allt för att DIF ska ta en ny seger. Det kommer bli en mäktig stämning när över 13 000 åskådare kommer sjunga och heja i sextio minuter.



KÄMPA DJURGÅRDEN! KÄMPA DJURGÅRDEN!

Övrig match
Linköping-Skellefteå

Matchen sänds 18.50 på

SAIK har tung matchboll: Kniven på strupen för LHC annars är säsongen över. Man hade chansen att koppla greppet när man vann i match tre i Skellefteå. Men istället har SAIK tagit två tunga segrar bland annat en i Cloetta Center med ynka 0-1. LHC måste upp ett par snäpp precis som Djurgården ikväll för inte säsongen ska ta slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0