Kvartsfinal #2: Luleå är svåra att knäcka

*****************************

SM-slutspelet 2011

*****************************

Kvartsfinal #2
Luleå Hockey - Djurgårdens IF 1-0

*****************************




Djurgårdens IF - Luleå Hockey
Hovet 19.00

Matchen sänds 18.50 på


Liten fördel för Luleå:
Slutspelet fortsätter ikväll och DIF spelar på hemmaplan i den andra kvartsfinalen. Luleå vann ju i sudden i förrgår lite snopet och gårdagen var ändå rätt tung. Det är en rätt klantig utvisning som Josef Boumedienne drar på sig som avgör matchen. Sånt där småskit måste DIF fila bort för man har inte råd att dra på sig massa onödiga utvisningar. Men det var då. Ikväll är det ny match och nya förutsättningar. Jag hoppas verkligen DIF kan komma igång och få spelet att funka och få lite utdelning på sina chanser. Luleå kommer fömodligen fortsätta spela tajt i mittzon och inte bjuda på någonting gratis.

Den här kvartsfinalen märkligt svår men kom igen nu Djurgården!

Läget i lagen:
Djurgården: Jimmie Ölvestad, Nils Ekman
är borta. Ölvestad på is men det dröjer innan han kan spela. Dessvärre har inte Mika Hannula kunnat träna varken igår eller idag så han spelar inte dagens match. I övrigt formar DIF samma lag som senast. Stefan Ridderwall var sjuk senast, osäkert om han finns med ombytt idag också. Mark Owuya vaktar Djurgårdens mål
Luleå:
Luleå saknade i den första kvartsfinalen långtidsskadade Elias Fälth samt målvakten David Rautio. Janne Niinimaa var tillbaka efter skada. I övrigt ställer Luleå upp med samma lag som senast. David Rautio var sjuk i onsdags finns med ner till Stockholm och är tillgänglig för spel. Anders Nilsson vaktar Luleås mål.

---------------------------------------------------------------------------------------

Övriga matcher:
Kvällens huvudmatch:
Linköping-Skellefteå visas 18.40 på

Brynäs-Färjestad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0