Tisdagshockey: varje poäng är nu livsviktig!

Elitserien 2010/2011
Omgång 45
kl 19.00

Kvällens huvudmatch 18.45 på


HV71-Linköping

E4-derby ikväll i Kinnarps. Det fanns billiga biljetter men LHC är ett tråkigt lag att se känns det som. HV inte så kul heller förutom Bremberg förstås. Satt i torsdags på HV-Modo och kollade in en av mina stora idoler. Det är en fröjd och se hur han glider fram med puck. Om kvällens match så tror jag nog HV drar det längsta strået. Man är det starkare laget särskilt på hemmais.

Brynäs - Modo
Alla poäng är viktiga. Särskilt för lagen i den undre delen av tabellen kring strecken. Där ligger Brynäs och Modo. Modo precis över strecket men på samma poäng som nian SSK och tian Frölunda. Sjukt jämnt i tabellen alltså och varje match är nu en stenhård kamp om poängen!

Södertälje - Frölunda
Omgångens viktigaste match?!
Det är gratis entré så ikväll borde ju publikrekord för säsongens slås i alla fall. SSK kan inte skryta med några bra publiksiffror direkt. Jag tror inte de snittar 3500 personer ens iår. Kanske att det lockat några fler nu när SSK verkar göra en av sina bättre säsonger på bra länge. Men hockeypubliken är svårflirtad av någon konstig anledning. Men vad är det annars som drar i den stan? jag har ingen aning. Ikväll är det match mellan nian och tian, båda på 60 poäng dessutom. Det råder nog snudd på Vinna-eller-försvinna-stämpel på matchen. 

Färjestad-Luleå
Seriens just nu sämsta hemmalag möter Luleå. Men man kommer från en seger bara timmar bort. FBK var ju i Stockholm igår och vann över AIK med 3-1. Men känns ändå svårtippat. Man vet inte hur FBK är, Luleå blandar och ger med nu. För övrigt är Elitserien sjukt jämn. Elitserien går mot den jämnaste tabellen i historien. Det säger en del.

Gårdagens resultat:
AIK-Färjestad 1-3
Timrå-Skellefteå 2-5




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0