Elitserien: 44 dagar kvar

Tisdagen den 13 september kl. 19.00 så släpps pucken i Scandinavium, Frölunda-Växjö är först ut i elitserien, övriga matcher spelas på torsdagen då jag hoppas få se DIF slå HV här i Kapellet i Bibelbyn.

Idag var det ispremiär för många av elitserielagen:

- Mitt Djurgården gick så då äntligen på och genomförde ett rejälare pass än vad det var annonserat. Efter passet satte man sig på bussen och åkte mot Oskarshamn för träningsläger till fredag. Match torsdag mot Oskarshamn.

- Nykomlingen och poplaget Växjö Lakers gick på is i gamla Växjö Ishall idag och ca 1200 pers var på plats och följde sitt nya elitserielag när de genomförde första ispasset för säsongen.

- Semifinalisterna från norr: Björnarna från Luleå gick också på is idag.



Zäta i Timrås dress i lördags. Drömspelaren för alla timråfans som lär få drömma några år till.



31. Stefan Ridderwall. Lill-riddarns första match i Timråtröjan. Jag hoppas han får en bättre vinter än den som var då det mesta gick emot honom. Han kan mycket mer än han visade i DIF förra säsongen.

- AIK
och Timrå har ju redan gått på och även spelat sin första träningsmatch. AIK slog Visby i fredags och Timrå slog en kombination av bland annat Jonte Hedström, Henrik Zetterberg, Robert Carlsson i lördags när Anton Lander och Sebastian Erixon tackades av i en avskedsmatch

- Brynäs IF entrade isen i B-hallen iförmiddags vid elvatiden

- Även Färjestad och Linköping gick på is idag. i Linköping var det runt 2500 personer som trotsade sommarvärmen och gick in i Stångebro ishall för att se sitt LHC. Ett LHC som har kört på is i stort sett sen serien slutade. Man valde att lägga in det i sommarträningen till en viss del i stället för barmarksträning. Vi får väl se hur det slår ut i vinter.

Imorgon beger jag mig till Kapellet en sväng på förmiddagen, längtan efter att få känna lite ishallslukt och känna lite kyla är enorm. Passar även på att se när Djurgårdslegenden i fel tröja: Fredrik Bremberg beträder isen, men dom andra stolpskotten intresserar mig inte. HV står ju som sagt inte högt på listan. Lär väl stöta på jobbarkollegan Carro på läktarn.

- Frölunda och Skellefteå går på is först om en vecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0