Oskarshamn - Djurgården 2-4

Skott: 31-29
Mål för DIF: Marcus Nilson 2, Jonas Almtorp och Christian "Fimpen" Eklund

Publik: 1120 personer

Första målskytt för DIF denna säsongen blev Marcus Nilson som satte 0-1 efter bara 12 sekunder, på pass av Mathias Tjärnqvist. Första perioden var annars Oskarshamns som vann skotten med 14-5. DIF ägde mest andra perioden men det stod ändå 2-2 på tavlan efter två spelade perioder. I sista perioden var det chanser åt båda håll men Jonas Almtorp kunde tryck in 2-3 med två minuter kvar. OIK satsade och tog ut målvakten i slutminuten men då passade Christian Eklund på att tacka för senast och göra 2-4 i tom kasse.

Tränare Tomas Montén sammanfattade matchen som en slarvig träning. Alltså inte mycket att hänga i granen. Om en vecka börjar European Trophy då gäller det att man blivit betydligt varmare i kläderna.