(Bottenmöte?!) och sexpoängsmatch

Elitserien 2010/2011
Omgång 23



Djurgårdens IF - Frölunda Indians HC
Hovet 19.00

Sexpoängsmatch, bottenmöte på Hovet
Det är ju bokstavligen inget bottenmöte men det är två lag som det går allt annat än bra för. Visserligen, DIF är på slutspelsplats men laget underpresterar än så länge. Det känns inte som de förtjänar den plats som de har efter hur de spelar förtillfället. Det måste bli bättre så är det bara. Man måste bli jämnare i spelet och få upp fart och energi som man kan spela. Ikväll möter DIF seriens sämsta lag men men men säger jag. Risken för underskattning är ju rätt stor och lag som DIF bör slå brukar inte vara helt självklart. Hårt jobb i 60 minuter så får vi se hur långt det räcker

Läget i lagen
: Nichlas Falk är tillbaka fit for fight vilket innebär att Djurgården är skadefritt, känns dock inte som nån fördel i ett lag som underpresterar. Ny match, ny chans idag. Mot ett krislag som Frölunda kan det väl bara sluta på ett sätt? Nja jag tror inte det. Det kan gå hur som helst.

Upp på tå gubbar nu för skråen!

Frölunda - Seriens sämsta lag, jumbo och ja vad ska man skriva mer? Jag tror ändå någonstans att de kommer komma igen och det rejält. Just nu är de inte värda...så mycket men de kämpar och kämpar och mer än så kan de inte göra. Nu kommer de till Hovet i Stockholm för att möta Djurgården. Det blir nog tufft. Till matchen får Frölunda glädjande nog tillbaka fyra man: Christian Bäckman, Pavel Skrbek, Johan Sundström och Per-Johan "Pebben" Axelsson. Dessutom så är Johan Holmqvist petad, det verkar som VF:s klubbledning förstått att han inte är solklar etta i VF-kassen. Joakim Lundström vaktar kassen.


Övriga matcher
Skellefteå-Brynäs
Modo-Timrå
Färjestad-Luleå

HV71-Linköping visas kl 18.40 på



Fotnot: Fredrik Bremberg spelar ikväll igen, har ni sett? Han är placerad i fjärde kedjan. Alltså hur länge ska den här pinsamma såpan fortsätta. VARFÖR VÄRVADES HAN TILL HV??? Dom har ju kastat ett par miljoner rätt i kalla Vätterna för skråen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0