Krönika: Grattis Finland..!



....till segern i LG Hockey Games!

Det är ju ingen rolig hockeyrubrik för oss svenskar men det blev de finska lejonen som tog hem årets turnering. Det är här problemet börjar, Tre Kronor vann bara en match just den sista mot Finland, 3-2. Men finnarna fick hjälp av tjeckerna. Men åter till det här med Tre Kronor vårat kära hockeylandslag. Laget man ställde på benen i LG var inget stjärnlag och det var fem juniorer med i truppen och en ytterligare på väg in i truppen direkt från NHL. 26 etablerade proffs och stjärnor har tackat nej, de flesta av skadeskäl men många av dem var inte sugna eller motiverade. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta men det är ju vanligt att säga att jag har ingen lust men kanske en annan gång..(..gärna OS) Nej det är inte okej, de kan spela halvskadade eller mer eller mindre handikappade i slutspelet borta i NHL men så fort de åker ur så tappar de sugen och känner genast efter. Det är synd, fruktansvärt synd för vårt Tre Kronor som ska spela VM. Men de senaste dagarnas massavhopp från landslaget har Bengt-Åke tänkt om (äntligen): Varför inte ge de unga chansen, de som är hungriga och sugna, och som ger allt oavsett. Hellre då att skicka dem till VM: Rundblad, Ekman-Larsson, Pääjäärvi, Markström med flera istället för Öhlund, Alfredsson, Modin, Bäckström, Eriksson som inte är sugna för fem öre. Det kan ju knappast gå sämre då egentligen.

Det är just nu ca 7500 personer som röstat på nätet om hur de går för Tre Kronor inför VM och majoriteten säger att Tre Kronor går som längst till en kvartsfinal. Gör Tre Kronor det ned det lag de har nu så är det banne mig en bragd!

Hockey-VM börjar om 5 dagar!


Kommentarer
Postat av: Marcus

kan det troligvis vara BÅG som är felet? Oavsett vad så tror jag alla kommer få en nytänding för landslaget när Mårts kommer in i landslaget.

2010-05-03 @ 19:48:28
URL: http://marcussport.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0