Inget stoppar SSK mot Elitserien nu

Kvalserien till Elitserien 2010/2011
---------------------------------------

Omgång 4

Det är näst intill halvtid i kvalserien och redan så är Södertälje helt outstanding. Man är mycket bättre än de andra lagen. Rögle vann idag och hakar på i toppen. Almtuna är kvar i diskussionen men för AIK och Växjö så är det nog bara en transportsträcka de återstående matcherna. Det mesta tyder på det efter eftermiddagens omgång.




Almtuna - Södertälje 1-3
SSK tar ett jättekliv tillbaka mot Elitserien igen efter seger i Gränbyhallen i eftermiddag. Almtuna tog ledningen och hade det mesta av spelet och hade bra koll på gästerna från Södertälje. SSK kunde dock kvittera och vända matchen. Almtuna gör en riktigt bra match men SSK var tyngre och hade lite extra flyt. Bittert för uppsalalaget som fortfarande har chansen på ett avancemang.





Leksand - AIK 2-1 -pågår-
Nyckelmatchen vanns av Leksand till slut men det var AIK som startade bäst och ägde matchen efter första perioden och så även en bit in i andra. Leksands kvittering och vändning var inte särskilt rättvis men sån kan hockeyn vara ibland dessvärre. 2-1 stod sig länge och LIF kunde hålla undan. AIK-klacken agerade som de brukar och det var ganska oroligt på bortastå och poliser och vakter fick en del att göra.



Rögle - Växjö 5-2
Rögle kunde manövrera ut Lakers från Växjö. Man hade ledningen matchen igenom och var inte nära att tappa den. Lakers försökte men man räckte inte riktigt till i Lindab Arena ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0