Så här gick det ikväll


Matchvinnare: Magnus Pääjärvi-Svensson

Timrå - Frölunda 2-1

0-1, 1-0, 1-0
Sanslöst viktig streckmatch där båda lagen måste måste ta tre poäng. Lite fördel för Frölunda som ändå är det bättre laget egentligen. Frölunda tog ledningen på ett försvarsmiss och stor tur samtidigt. Nertagning på tennis på ett farligt pass i egen zon gav 0-1. Magnus Pääjärvi-Svensson har gjort poäng i alla möten med Frölunda denna säsongen och så även ikväll. Hans 1-1 var delikat, ett rappt handledsskott i krysset. I tredje är det tight och det blir farligt åt båda hållen när lagen skapar målchanser. Magnus Pääjärvi får åter ett nytt kanonläge och drar in just en kanonskott till 2-1ledning. Det var hans femte mot Frölunda denna säsongen. Timrå håller undan och vinner matchen och tar de där viktiga poängen i botten. Det går tungt för Frölunda.



Vilken pajas!
Hatobjektet nummer ett även när han spelar mot DIF. Han var inblandad i det mesta och var riktigt tjurig på isen idag, körde en fuling i ryggen på Daniel Corso bland annat.

Luleå-Brynäs 3-4 efter förlängning
1-1, 0-0, 2-2, 0-0
Det var 1-1 länge och väl men Brynäs avgjorde i tredje med två snabba mål med mindre än halva perioden kvar att spela. Men hemmalaget vägrade ge sig och kom tillbaka rejält. 2-3 först, Chris Abbott och sen 3-3 genom Pär Ahlbrandt när Luleå tog ut målvakten och satsade på sex mot fem. Matchen till förlängning där ändå Brynäs drog det längsta strået genom Stephen Dixon som därmed gjorde sitt andra för kvällen.

Skellefteå-Färjestad 4-1    på -->
0-1, 4-0, 0-0
Förvånansvärt glest på läktaren i Kraft Arena inför kvällens match som ändå är möte mellan tabelltrean och FBK ledde efter efter första och hade hyfsad koll på matchen men i andra så släppte det för hemmalaget som satte fyra puckar och vände på matchen rejält. FBK i stark brygga inför sista.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0