Viktor Mårtensson, Västerås IK - En spelare för Elitserien?



Är det några som känner till Västerås IK:s "råskinn" och "tough-guy" Viktor Mårtensson? Har precis sett hans armbåge mot en spelare i matchen mot Almtuna där Almtunas tränare Bobo Simensen är vansinnigt arg för just den förseelsen tidigare i matchen. Jag undrar om Viktor Mårtensson ändå inte skulle klara av Elitserien? Han ska tydligen vara en riktig tuffing och spelar hela tiden på gränsen eller över gränsen. Jag bara kom att tänka på Anton Hedman när jag såg denne Viktor. De påminner om varandra, inte mycket till spelare på isen i övrigt förutom när det hettar till och då är det över gränsen hela tiden.



Viktor Mårtensson har tidigare utmanat NHL-meriterade backen i Leksand: Jean-Luc Grand-Pierre tidigare i vinter.

Kommentarer
Postat av: Viktor

Underbart o se såna spelare, tänk om man kunde få in lite fler sådana spelare i ES. Lär väll dock aldrig hända då dem åker på en 10 matchers avstängning i ES om dem skulle ha ett liknande slagsmål. Ibland känns Hockeyallsvenskan hetare i vissa avseende

2010-12-07 @ 18:55:03
Postat av: johan

hoj! grymt att du bloggar lite om viktor mårtensson! allsvenskans absolut mest omtalade spelare. forts så! så kommer folk dundra in på bloggen!

2010-12-07 @ 23:30:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0