Undrar hur Printz mår..



#3. David Printz - har det tungt just nu

...Djurgårdsbacken David Printz stötte fram för tidigt igår i fel läge, Printz missar pucken och HV kommer två mot en, pass i sidled, målvakt överspelad, skott i mål, matchen slut. Det måste vara fruktansvärt att heta David Printz idag, han blev syndabock i lördags när han inte höll koll på Johan Davidsson som kunde slå in segermålet framför näsan på honom, igår klev han fram "i fel läge" så det öppnade upp sig för kontring som gav HV ännu ett avgörande mål i sudden och förlust igen, dessutom underläge med 1-2 i matcher.

Om man tycker det är sjukt jobbigt som supporter idag vilket jag upplever det är. Första tanken direkt var det just  Vutilainens mål som satt på näthinnan och det första som dök upp i skallen när jag vaknade, det svider, det är skitjobbig känsla och det är svårt att se positivt på saker och ting, så känns det för mig som supporter MEN så här dagen efter finalförlust nummer två så, undrar hur spelarna på isen mår efter en sån vidrig andra raka förlust i sudden death som igår.

För honom och laget
är det lätt träning idag, resa till Jönköping i eftermiddag och ny match imorgon.
De kommande två matcherna kommer vara bland de svåraste Djurgården har spelat i Jönköping. Nu gäller det att lagmoralen och vinnarskallarna visar sig annars var det sista matchen hemma för säsongen igår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0