Lördagens matcher

Elitserien omgång 14
Djurgården - Timrå
Hovet 18.30 OBS! Kvällsmatchen på Canal+

Fullsatt Hovet väntar Timrå
Storsatsning av JK inför kvällens match. 1500 man stor klack kommer sjunga och skrika sig hesa för DIF ska ta tre päng på hemmaplan. Hemmaspelet har inte stämt för DIF trots stora skottövertag. Målskyttet går trögt men man jobbar på och skapar chanser. Det måste lossna. Challe Berglunds Timrå har ett prekärt tabelläge men styrelsen har fullt förtroende för Challe än så länge. Men en förlust ikväll kanske får dem att tänka till och att Challe är arbetslös inom en snar framtid.

Läget i lagen: Laget är inte klart ännu men kommer förmodligen se ut liknande som senast. Mathias Tjärnqvist är forfarande borta för sin axel. Kristofer Ottosson saknas fortfarande. Timrå däremot får klara sig utan Niklas Anger, Mattias Karlsson och Anton Axelsson. Jesper Samuelsson ansluter från Sundsvall.

Färjestad-Linköping
Svårtippat.

HV71-Brynäs
Seriens bästa hemmala jagar nionde raka hemmasegern ikväll. BIF vill mer än gärna bryta den trenden

Luleå - Rögle
Hemmastarka Luleå tar emot Rögle som haft en tung säsong. Rögle jagar både spelet på hemmaplan och att vara bra på bortais

Modo-Södertälje
Bottenmöte, Modo jagar tre poäng och en något lugnare arbetsro över landslagsuppehållet. SSK får återigen bevisa att man inte är så dåliga. Det har vart för mycket upp och ner hos Kringlorna.

Frölunda-Skellefteå
Uppskrivna SAIK som är bättre än vad alla tippade vek ner sig hemma senast. Frölunda jagar hemmaformen och sakta men säkert så kommer den. Frölunda tar andra raka hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0