Intressanta matcher ikväll

Elitserien - Omgång 12
Djurgården-Skellefteå AIK
Hovet, 19.00

Topplaget Skellefteå AIK gästar Hovet ikväll och möter Djurgården som är femte laget i serien just nu. SAIK har gått bra så här långt och är att räkna med i toppen framåt. Igår var 6000 biljetter sålda så det kommer vara bra tryck även ikväll. Järnkaminerna är seriens bästa klack outstanding. DIF måste få ordning på hemmaspelet. Det blir en tuff och säkert målsnål match.

Modo-Timrå
Västernorrlandsderby och länsderby - och seriefinal(!) i bottenträsket. Elvan mot tolvan. Brukar vara ett slag på isen som utspelas när dessa två lag möts. De älskar att hata varandra. Viktig match för Modo. Ännu en förlust och då är väl frågan om inte tränare Horava avgår. Modo ställer Mikael "Zacke" Zajkowskij imål och har skickat Malek till Sundsvall. Ett desperat försök för att få ett trendbrott. Modo saknar Niklas Sundström och Andreas Salomonsson just nu och är på spelarjakt. Daglig kontakt med agenter för att kolla marknaden men man kommer inte köpa grisen i säcken. Ska man värva så ska det vara någon som kan producera.

Färjestad-Frölunda:
Hatmötet med derbykänsla och det brukar vara matcher med mycket känslor.

HV71-Rögle
Seriens bästa hemmalag, bästa laget i powerplay och seriens vassaste första femma. Det är förutsättningarna för Rögle ikväll som dock har varit bättre på bortais än hemma i Ängelholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0