En fotbollsmatch

Lämnar bloggens huvudämne för att trilla åt sidan lite men...


HEJA SVERIGE eller?

Danmark-Sverige 2-0

Det spelas en viktig fotbollsmatch för svenska herrlandslaget idag, de kvalar till VM. Ödesmatch, vinna eller försvinna borta mot Danmark, det blir dansk vinst 2-0 , kom ihåg det! Sverige är för dåligt. De måste överträffa sig själva för att vinna idag. Alla ni fotbollsgalna "experter" därute tycker jag är knasig men det är vad jag tror. En känsla, jag menar Sverige har inte gjort en riktigt bra match på....alldeles för länge.

Ett tips: bygg inte upp förväntningar kring en eventuell förfest kring matchen för förlorar Sverige så är det den en partydödare deluxe. Stämningen försvinner totalt..

Kommentarer
Postat av: Stockholm

Hur kan du typpa mot sverige ikväll, är ganska säker på vinst, danmark är ett överskattat landslag, kom ihåg att sist de möttes var det en bränd straff och en försvarsmiss som grundlade danskarnas seger. 2-1 till Sverige, Källström sätter en straff dessutom:)

2009-10-10 @ 11:11:26
Postat av: ColinZeal

Äntligen ett fotbollsinlägg!...fast faktumet att du bor närmre Köpenhamn än Stockholm genomsyrar detta inlägg...

;)

2009-10-10 @ 13:05:10
URL: http://www.colinzeal.se
Postat av: Stoffe

Allt beror på om Sverige klara av Danmarks anstormning i första halvlek, som jag tror det kommer bli. De kan bli så att Danmark har 2-0 efter första, då e de kört. Tror dock att Sverige klarar det och vinner med 1-0. Hoppas Lagerbäck vågar satsa på bra spelare och inte fegar med typ Daniel Andersson bara för att han har erfarenhet... de går inte att ha med allsvenska spelare, de är för dåliga. Ut med Anders Svensson, och ingen Henke från start tack.

2009-10-10 @ 14:56:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0