VM: SEGER ÖVER TJECKIEN! (försenat inlägg!)

OBS! OBS! OBS! Bloggen har strulat, har inte gått att publicera inlägg på några timmar OBS! OBS! OBS!

Sverige-Tjeckien 3-1 (0-0 2-0 1-1)

Tro det eller ej, ok jag var en av de tveksamma om vad Tre Kronor skulle kunna göra mot Tjeckien. Men vad gott. Efter en mållös period så tar man ledningen genom Mattias Weinhandl. Sverige tog taktpinnen och ökade även på till 2-0 och allt såg frid och fröjd ut. Men när läge för att avgöra matchen finns så kommer misstaget. Kristian Huselius strular på blå och tjeckerna kommer två mot en och gör mål på chansen. Otroligt klantigt. Det får inte hända. Så istället för 3-0 och punktering av matchen så kommer reducering och helt plötsligt är svenskarna bara ett ribbskott och stolpskott ifrån sudden och t o m förlust. Tack och lov kliver Kenny Jönsson fram och gör avgörande 3-1 med två minuter kvar! SVERÌGE ÄR I SEMIFINAL MOT KANADA!