STÄNG AV MARTIN THÖRNBERG!


Lotvonen ligger sänkt efter en duell med bentacklingspecialisten Thörnberg
Så har det hänt igen. Fega kräket Martin "det var inte mitt fel" Thörnberg har gjort det igen. Sänkt en spelare med en ful, feg, meningslös bentackling och han kommer undan med det också.

STÄNG AV HONOM!  - med ett riktigt kännbart straff denna gången

Tyvärr så kommer han undan denna gången vad det verkar som. Thörnberg påpekar som alla andra som precis gjortr sig skyldiga till brott: det var inte meningen att skada... ni som sett tv-bilderna och INTE är HV-dårar ser tydligt att Thörnberg söker den tackligen!! det är ju solklart, Lotvonen har ingenstans att ta vägen som Thörnberg försöker försvara att Lotvonen inte ville ta kampen utan försökte hoppa undan

****
"Martin Thörnberg fick matchstraff för tilltaget:
- Jag skulle fullfölja en tackling och han vek av i sista sekunden. Det finns inte en chans i hela världen att jag kan väja, säger Thörnberg.
- Det köper jag eftersom han blev skadad. Men jag tycker att Lotvonen får skylla sig själv också. Undviker man en tackling får man ta konsekvenserna"
****
 En sak bara som Thörnberg inte tänker på här:
"Skylla sig själv kan man aldrig göra om man blir påskickad en bentackling. Den som tacklar är alltid ansvarig"


Som sagt ett snille har talat...det är ju klart man inte vill bli skadad så man undviker en sån smäll. Hoppas Thörnberg åker på en likadan propp men då ska ni se att det blir liv i luckan och den skyldige har väl spelat färdigt för säsongen..Tragiskt är det. Sånt här hör inte hemma i hockeyn och det är ju inte första gången Thörnberg gör så här så varför inte ge han ett straff som känns? Om inte är det bara synd o skam för de ansvariga i en sån här fråga. Sorry Timrå förresten men domare Sören Persson är en pajas, det har vi ju sett tidigare i vinter ett flertal gånger.

Kommentarer
Postat av: Anonym

dra åt h-vete det gäller att inte akta på sig....!!!

2009-03-06 @ 18:38:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0