Fördel Växjö, nu ser det tungt ut för Troja...

Växjö Lakers Gustav Hjalmarsson avgör.

Troja-Växjö 5-6 efter förlängning
Troja såg ut att ta hem första segern när man hade 5-3 med 11 minuter kvar. Men Växjö Lakers gav sig inte utan kom tillbaka och med 3 minuter kvar så stod Trojamålvakten Petter Sandström för en jättetavla,

Sargstuds och på Petters klubba och in i mål - onödigt klantigt!

och bjöd David Lundbohm på 5-5 efter 17.16. Otroligt klantigt och tungt för hemmalaget i detta läget. Jag måste säga att det får bara inte hända och jag kan inte tänka mig att Petter ens gör så på träning, men nu hände det och det blev Trojas fall. Petter kommer inte sova gott inatt, det är en sak som är säker
 och bjöd David Lundbohm på 5-5 efter 17.16. Otroligt klantigt och tungt för hemmalaget i detta läget. Matchen till sudden där Gustav Hjalmarsson sköt Lakers till seger efter 7.16. Tungt för Troja som vände 2-3 till 5-3 på blott 4 minuter i den tredje perioden.

Nu är det bara att glömma för Troja och ladda om för match på tisdag igen. Imorgon är all fokus på rond 2 i Lakerdome på tisdag.