Torsdag: Nästa sista omgången innan jul


Elitserien omgång 29
Djurgårdens IF - Rögle BK
Hovet 19.00

Revansch!
Senaste hemmamötet med Rögle slutade 0-3 efter en katastrofstart med insläppt mål på första skottet i matchen. Har för mig att 0-3 kom på andra periodens första skottet från gästerna senare i matchen med. Rögle är hyfsat starka på bortaplan och jagar varenda poäng man kan få. Men DIF kommer med två raka segrar i ryggen som jag hoppas man kan dra fördel av ikväll. Får hoppas att DIF:s målskytte fortsätter ge utdelning.

Läget i lagen: DIF saknar endast Mathias Tjärnqvist inför kvällens match så om ingen skadat sig eller blivit sjuk under dagen så är det ett ordinarie DIF som Hardy har att tillgå. Gästerna från Ängelholm som har en Helsingborgsbaserad klack mönstrar ett lag utan Richard Demén-Willaume, Giulio Scandella, Andrée Brendheden och Christopher Liljewall som är skadade. Sebastian Ström är utlånad till Västerås och Emanuel Åström är utanför laget. Jürgen Penker vaktar kassen.


Färjestad-Skellefteå 18.45 --> 

Luleå-Timrå

Modo-Frölunda
Se upp! Nr 21 gav klartecken för sitt Modo. Publiken i ett ganska fullt(?) Swedbank Arena får åter njuta av Foppa. Ska bli intressant att se om Foppa-effekten fortsätter. Frölunda jagar en bortaseger, man har en alldeles för dyster svit med n i o  raka utan seger på bortais.

Brynäs-HV71

Södertälje-Linköping

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0